امروز جمعه 7 اردیبهشت 1397

پیام شهردار و رییس شورای اسلامی گرگاب بمناسبت روز جانباز

janbaz 6

علی عسگری شهردار و مرتضی کاشانی رییس شورای اسلامی شهر گرگاب طی پیامی روز جانباز را تبریک گفتند؛ متن این پیام بدین شرح است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

السلام علیک یا ابالفضل العباس بن امیرالمؤمنین ایها العبد الصالح المطیع لله و لرسوله و لامیرالمؤمنین

با سلام و درود به محضر همه جانبازان سرافراز، این شهدای زنده انقلاب اسلامی و دفاع مقدس...

تاریخ پر افتخار انقلاب و جمهوری اسلامی سرتاسر آکنده از جانفشانیها و دلاورمردیهای شیرانی است که از آسایش و آرامش و خانواده و سلامت و در یک کلام از دنیا و مافیها بریدند و دل در گرو علمدار کربلا نهاده و جان نازنین بر سر دست گرفته کلمه طیبة الله و آرمانهای خمینی کبیر را پاس داشته و پرچم خونین و پر افتخار جمهوری اسلامی را در برابر چشمان از حدقه درآمده استکبار جهانی به اهتزاز در آورند. اعتقادشان بر این بود که هر جا کلمه لا اله الا الله و محمد رسول الله جاری می شود مرز اسلام آنجاست و در راه این آرمان الهی جانفشانی ها نمودند. امنیت کنونی گوشه ای از دستاوردهای این مردان آهنین است؛ سالها باید نشست و از رنج جنگ نوشت تا گنج جنگ استحصال شود. آفرین بر این مردان خدا که به راههای آسمان آشناتر از راههای زمین بودند... . عاشقانه و مخلصانه دست 90 جانباز سرافراز شهر ایثار و شهادت، شهر فدائیان انقلاب اسلامی - گرگاب را می بوسیم و بر آستان الهی سجده شکر می گذاریم که این سرمایه های عاشورایی انقلاب اسلامی در این شهر نفس می کشند. به بهانه یوم ولادت عباس بن علی(ع) که به روز جانباز نامگذاری شده این روز عزیز را محضر این بزرگان تاریخ سرزمینمان تبریک و تهنیت عرض نموده و از خدای متعال سلامت و بهروزی و سربلندی این راست قامتان را طلب می نماییم.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

علی عسگری – شهردار گرگاب                  مرتضی کاشانی – رییس شورای اسلامی شهر گرگاب

یکم اردیبهشت ماه 1397

سی و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر

DSC09280

سی و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر گرگاب صبح امروز تشکیل شد. در این جلسه که اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و تنی چند از شهروندان محترم شهر گرگاب حضور داشتند در خصوص مسائل مختلف مطروحه بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

جلسه هماهنگی اولین جشنواره خربزه

DSC09266

اولین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره خربزه گرگاب با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گرگاب و جمعی از کشاورزان خبره شهر در روز یکشنبه نوزدهم فروردین ماه برگزار شد. قرار است در روز 5 مردادماه امسال اولین جشنواره خربزه شهر گرگاب برگزار گردد. در ادامه گزارش تصویری جلسه را مشاهده نمایید:

دیدار جمعی از مسئولان نظام با رهبر انقلاب

13970120 0139365

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار جمعی از مسئولان و مدیران نظام با تبریک اعیاد و ماه رجب، این ایام مبارک را فرصت‌هایی برجسته برای عبادت و توسل خواندند و افزودند: کلید حل مشکلات، «دعا، یاد خدا و اصلاح دل‌ها» است و ماه رجب عید کسانی است که قصد اصلاح قلوب خود را دارند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر لزوم ایستادگی مسئولان بر اهداف اسلام و جمهوری اسلامی، گفتند: «تقوا» و «اجتناب از گناه، خیانت و دنیاطلبی» که عامل ایستادگی، و برای مسئولان از اوجب واجبات است، در گرو تقویت ارتباط با خدا است.

ایشان با یادآوری روحیه‌ی انقلابی و خدمتگزارانه‌ی حاکم بر مدیران کشور در دهه‌ی ۶۰، خطاب به مسئولان خاطرنشان کردند: آیا آن احساسات و رفتارهای تحسین‌برانگیز را به یاد دارید؟ آیا آن بی‌اعتنایی به مال دنیا و اهتمام به خدمت را به یاد دارید؟ اشکال کار این است که گاهی آن ارزش‌ها فراموش می‌شود.

رهبر انقلاب اسلامی راه جلوگیری از مبتلا شدن به غفلت و سقوط تدریجی را مراقبه خواندند و افزودند: همه‌ی ما مسئولان در جمهوری اسلامی احتیاج به تعمیر قلب خود داریم زیرا جمهوری اسلامی بر اساس اهداف و آرمان‌های مهمی همچون توحید و شریعت الهی، عدالت، آزادی و استقلال به‌وجود آمده و با حکومت‌های متعارف در دنیا متفاوت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانشان با تأکید بر لزوم ساماندهی فضای کسب‌وکار به‌عنوان زیربنای اقتصاد کشور، افزودند: انجام این کار جزو وظایف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و آن ستاد نیز پیگیر حل مشکلات است اما باید کار با نیرو و انگیزه‌ی جوانانه دنبال و پیگیری شود.

ایشان همچنین با ابراز خرسندی از تبدیل شدن مطالبه‌ی ایجاد پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی به مطالبه‌ای عمومی، گفتند: مسئولان باید امنیت و حریم داخلی مردم و کشور را حفظ کنند. تعرض به امنیت و حریم داخلی مردم «حرام شرعی» است و نباید انجام شود.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: متصدیان کار در دستگاه‌های دولتی و قضائی مراقبت کنند تا حریم داخلی زندگی مردم و اسرار آن‌ها محفوظ بماند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور به نمایندگی از مسئولان، انتخاب شعار «حمایت از کالای ایرانی» را برای سال ۱۳۹۷، عالمانه و دقیق خواند و افزود: اگر این شعار را عملیاتی کنیم، اشتغال، رفاه و درآمد مردم افزایش خواهد یافت.

عکس شهدای گرگاب

• مفقودالاثر حسن شاه نظری- ف عبدالعلی